Psykoterapi

Psykoterapi går et spadestik dybere

Nogle gange møder vi de samme udfordringer igen og igen, vi gentager vores mønstre, og det kan derfor være nødvendigt at få sat lys på fortiden for herved at ændre på noget i fremtiden

Tillid, er en forudsætning for god terapi, derfor er det vigtigt at du føler god kemi og tryghed ved din terapeut

Psykoterapi er en behandling, der består af samtaler hos en psykoterapeut gennem kortere eller længere tid. Psykoterapien er et samarbejde mellem to parter, klienten og terapeuten. Begge deltager i arbejdet, men klienten er hovedpersonen.

Parathed til at udforske sig selv, selvom det indimellem kan være smertefuldt, og til at betro sig om personlige og intime forhold til psykoterapeuten er en god forudsætning for en vellykket terapi.

Hvis du vil høre om psykoterapi er den rette behandling for dig, så er du velkommen til at booke en gratis samtale, hvor vi kan tage en snak om de udfordringer du oplever. Og du kan få en fornemmelse af hvad du kan opnå med terapien.

Hvem kan have gavn af psykoterapi?

Psykoterapi er for alle der ønsker forandring i deres liv. Det kan være, at du ønsker hjælp til personlig udvikling eller til at komme videre i dit liv efter en skilsmisse, en sorg eller måske en fyring. Det kan også være en hjælp til dig der føler en tristhed eller føler,  at du er gået i stå og livet ikke rigtig giver dig glæde og mening.
Oplever du dig selv med et lavt selvværd eller manglende tillid til dig selv, så kan psykoterapi hjælpe dig med at forstå dig selv og blive bevidst om dine negative tanker, dine handlemåder og dine mønstre. Med den bevidsthed og indsigt kan psykoterapi hjælpe dig til den forandring du gerne vil opnå og til, at få det liv som du længtes efter.

Jeg har specialiseret mig i at hjælpe mennesker der har været i relation til en narcissist eller en person med narcissistiske træk.
Det kan være en tidligere partner, en forælder, en chef eller en bror eller søster.
Mange mennesker der lider af lavt selvværd ved ikke selv hvorfor, men oftest oplever de med tiden, en større og større tristhed og meningsløshed.
Årsagen kan ligge gemt i din opvækst eller negative oplevelser som har sat sig, som små traumer. Men du er ikke født med et lavt selvværd og derfor kan psykoterapi være en stor hjælp til dig.

Ca hver 5. dansker lider  af lavt selvværd. Et lavt selvværd kan udmønte sig i:

  • at du sidder i det forkerte parforhold
  • at du ikke kan finde glæden ved de ting, du gør
  • at du ikke får sagt fra
  • at du kommer til at gøre mere for andre end for dig selv
  • at du ender med stress og depression
  • at du får psykosomatiske smerter

Parathed til at udforske sig selv, selvom det indimellem kan være smertefuldt, og til at betro sig om personlige og intime forhold til psykoterapeuten er en god forudsætning for en vellykket terapi.

KONTAKT
Telefon: 28 26 82 70

ELLER SEND EN BESKED HER: