Jeg hjælper dig

Få hjælp til at tale ud

Det vigtigste for dig er, at få talt ud om
alle de følelser du er fyldt op med

Du er højst sandsynligt meget stresset i kroppen og måske mærker du uroen, usikkerheden, angsten for, at være forkert eller gøre ting forkert. Du er ikke i balance og kan have følelsen af, at der ligger et mørk sky henover dig.

Når du er i et forhold med en person med en narcissistisk personlighedsforstyrrelse, er det vigtigt at forstå , at det ikke er din skyld. Og det er vigtigt, at have tålmodighed og omsorg for dig selv. En Narcissist vil altid fylde dig med skyld og skam. Og det kan være utrolig svær at skelne mellem rigtig og forkert. At forlade en narcissist tager tid og det kan være en lang proces, at se parforholdet i det klare lys. Men der er et bedre liv til dig,  med mere omsorg, nærvær og kærlighed. Og NEJ, det er ikke dig der er narcissist. Alle der kommer i terapi hos mig spørger mig: Er det mig der er noget galt med, er jeg narcissistisk?

En narcissist vil aldrig tro, at de er narcissistiske, det er en del af det, at være narcissist.

Det kræver noget ekstra at få øje på det man er udsat for, når man er sammen med et menneske der har en narcissistisk personlighedsforstyrrelse.

  • Jeg hjælper dig med at få sat lys på dit parforhold. Vi får sammen øje på manipulationen, gaslightningen, løgnene og al den skyld du har fået igennem det sidste lange stykke tid
  • Jeg forstår hvorfor det er SÅ svært at være i og hvorfor det er endnu sværere at forlade forholdet eller relationen.
  • Jeg møder dig i alle dine frustrationer og dine følelser.
  • Jeg hjælper dig med at forstå det, der ikke kan forståes.
  • Jeg hjælper dig med at gennemskue manipulationen og løgnene, så du ikke længere bliver fanget af dem,
  • Jeg hjælper dig med at nå frem til accept, for først herefter kan du blive i stand til at tilgive dig selv og slippe fri.
  • Jeg giver dig værktøjerne til at forlade forholdet og hvad du skal gøre når du er gået.

KONTAKT
Telefon: 28 26 82 70

ELLER SEND EN BESKED HER: