Trine Busk

Hjælp til personlig udvikling

Mit navn er Trine Busk, jeg er 54 år og har arbejdet med terapi og coaching i mere end 8 år. Min største passion er at arbejde med personlig udvikling. Jeg har specialiseret mig inden for lavt selvværd og narcissisme og jeg brænder for at hjælpe mennesker med netop de udfordringer det fører med sig. Som årene er gået har jeg fået stor interesse for at arbejde med par. Alt for mange lider i kærligheden og i parforholdet,  og jeg har et stort ønske om at gøre en forskel for jer, så i kan udvikle jer sammen og få det parforhold/venskab i drømmer om.

Jeg blev i 2010 certificeret ID Life Coach, en 2-årig uddannelse fra ID Academy. Coach uddannelsen var ikke helt nok for mig, og jeg læste derfor videre til psykoterapeut ved ID Academy, en 4 årig uddannelse som er godkendt efter tværministerielle kvalitetskriterier. Senere blev det også med uddannelse i parterapi ved samme institut. I 2020 uddannede jeg mig til hypno-terapeut hvilket har givet mig endnu flere redskaber til, at hjælpe mine klienter.

Personlig udvikling er en naturlig del af mit liv og jeg deltager derfor fortsat i relevante kurser og uddannelser indenfor forskellige temaer.

Som din samtalepartner vil du opleve mig autentisk, ærlig og med et stort nærvær. Jeg arbejder med høj grad af empati og omsorg. Jeg har en holistisk og helhedsorienteret tilgang til terapi. Det betyder, at jeg tror på, at krop og sind hænger sammen og påvirker hinanden, jeg bruger derfor også kroppens intelligens i en terapisession. Du vil derfor opleve at jeg ikke kun arbejder med dine tanker, men i høj grad også lytter til dine følelser og intuition.

Som terapeut har jeg fuld tavshedspligt.

Er du i tvivl om, hvad terapi/coaching kan gøre for dig, er du meget velkommen til at kontakte mig for en uforpligtende snak på tel. 28268270.

Udover også at være passioneret terapeut så underviser i yoga, dyrker crossfit, kører moutainbike, spiller padel og tager gerne et par løbeture i naturen.

Glæder mig til at møde dig.

Kærligst Trine

KONTAKT
Telefon: 28 26 82 70

ELLER SEND EN BESKED HER: