Coaching

Coaching er en målrettet samtale

Mellem dig som klient og mig som samtalepartner. Jeg stiller spørgsmålene, du har svarene. Coaching hjælper dig til at skabe klarhed over din nuværende situation og finde frem til det, der er vigtigt for dig at nå.

I coaching arbejder vi mest med nutiden og fremtiden. Vi ser på, hvor du er i dag, og på hvad du kan gøre for at komme derhen, hvor du ønsker at være. På vejen frem til dine mål medvirker jeg som en loyal og fortrolig samtalepartner.

Udgangspunktet er, at du er eksperten i dit eget liv. Jeg hjælper dig med at få øje på dine ressourcer, så du kan foretage de forandringer, du ønsker.

En af mine fornemmeste opgaver som din samtalepartner er, at jeg med mit nærvær, respekt og forståelse er medvirkende til, at der opstår tryghed, tillid og en inspirerende atmosfære, hvor du kan være åben for dine egne løsninger og svar, sætte nye realistiske mål og omsætte det til handling.

Coaching er for dig, der ønsker at styrke dit personlige lederskab, udvikle dig som menneske, kollega, leder, partner eller forælder ved at skabe bevidsthed og finde frem til dine uudnyttede ressourcer og potentialer.

Du kan f.eks. bruge coaching til:

  • At fokusere på det, der er vigtigt i dit liv.
  • At overkomme indre blokeringer, begrænsede overbevisninger som forhindrer dig i at gøre dine drømme til virkelighed.
  • At finde balance mellem arbejde og fritid.
  • At lære at leve ud fra, hvem du dybest set er, så dit liv bliver præget af glæde, frihed, kreativitet og overskud.
  • At finde styrken til at opstille mål, som er i overensstemmelse med dine værdier og hvem du er.
  • At lave en køreplan, som trin for trin bringer dig til de mål, du har sat dig.
  • At afhjælpe og forebygge stress.

KONTAKT
Telefon: 28 26 82 70

ELLER SEND EN BESKED HER: